ВЛЮБЕТЕ СЕ В АМУЛИАНИ: РОМАНТИЧНО БЯГСТВО В ХОТЕЛ DRENIA STUDIOS

Остров Амулиани не е просто лятна дестинация. Със своя мек климат и спокойна атмосфера, островът е идеално място за романтично есенно бягство. И няма по-добро място за престой на острова от Drenia Studios Hotel, луксозен бутиков хотел, който предлага изключително обслужване, удобства от световна класа и спираща дъха природна среда.

Когато слезете от ферибота на остров Амулиани, веднага ще почувствате спокойната и романтична атмосфера на острова. Свежият есенен въздух, шумът на вълните, плискащи се в брега, и зашеметяващата природна красота на острова ще ви оставят да се почувствате освежени и подмладени.

В хотел Drenia Studios ще намерите всичко необходимо за едно романтично бягство. Хотелът разполага с елегантно декорирани луксозни и супериорни студиа, някои от тях със собствен балкон или тераса, предлагащи невероятна гледка към морето или тучните градини на хотела. Всички стаи са оборудвани с модерни удобства като климатик, безплатен Wi-Fi и сателитна телевизия, което гарантира, че можете да се отпуснете в комфорт и стил.

Отвъд хотела остров Амулиани има много романтични дейности за разглеждане. Разходете се по плажа, ръка за ръка с любимия човек или наемете колело и разгледайте криволичещите пътища и живописните села на острова. Направете разходка с лодка до близките островчета Дрения и се насладете на уединен пикник на девствен плаж. Или просто се отпуснете на шезлонгите на хотела, наслаждавайки се на зашеметяващата гледка и спокойствието и тишината на острова.

Остров Амулиани и хотел Drenia Studios предлагат перфектното романтично бягство за двойки, които искат да се влюбят един в друг и в естествената красота на острова. Със своите зашеметяващи гледки, удобства от световна класа и спокойна атмосфера, Drenia Studios Hotel е идеалното място да избягате от стреса на ежедневието и да се свържете отново с любимия човек в една наистина романтична обстановка.

Може да харесате още

Оставете коментар

Drenia Studios